Proizvodi i usluge

Energetsko certificiranje zgrade
Energetsko certificiranje zgrade jest skup radnji i postupaka koji se provode u svrhu izdavanja energetskog certifikata. Energetski certifikat zgrade Zakonska obaveza izrade energetskog certifikata Prema Pravilniku o energets...
Metalni program
Metalni program se odvija kroz izradu, dobavi i montažu različitog metalnog asortimana iz domene metalnih konstrukcija i bravarskih radova te antikorozivne zaštite.   
Zaštita od požara
Zaštita od požara se provodi kroz različite mjere u izvedbi pasivne protivpožarne zaštite na granicama protivpožarnih sektora, oblaganju i premazivanju čeličnih konstrukcija sa odgovarajućim materijalima te ugradnji vatrootpornih vrata.
Zaštita od vlage
Sve su građevine, bez obzira na vrstu materijala od kojeg su sagrađene (cigla, kamen, beton) i vrijeme gradnje, izložene djelovanju vlage različitih izvora. To može biti podzemna, atmosferska i kondenzna vlaga. Najteže rješiv problem jest kapi...

Lista za primanje pošte

Prijavite se na našu listu za pimanje pošte kako bismo Vam omogućili ažurno primanje obavijesti, informacija o akcijama i novim uslugama i sl.

Novosti

Poštovani potencijalni kupci,
Tražimo partnere za prodaju VM EKV 14 - eliminator kapilarne vlage

Medijator